INLOGGEN COMPASITY

Preventief

Indien u vragen heeft, meer wilt weten over de te leveren diensten of een samenwerking wilt aangaan?

Preventief consult bij de bedrijfsarts

De bedrijfsarts speelt een belangrijke rol bij de duurzame inzetbaarheid van werkenden. Een bedrijfsarts is een erkend medisch specialist op het gebied van werk en gezondheid.

Conform de Arbowet heeft iedere werknemer het recht om de bedrijfsarts te bezoeken als hij vragen heeft over zijn gezondheid in relatie tot het werk, ook als de werknemer nog niet verzuimt of klachten heeft. Daarnaast heeft de bedrijfsarts vrij toegang tot de werkplek om zo het bedrijf beter te leren kennen. Dit geeft de bedrijfsarts goed inzicht in de arbeidsomstandigheden en de belasting in het werk.

Keuringen rijbewijs C (1, E, 1E)

Wilt u uw rijbewijs C (E,1,1E) of taxirijbewijs verlengen of aanvragen of bent u ouder dan 75 jaar en wilt u uw rijbewijs verlengen? Dan is het noodzakelijk dat u elke vijf jaar kunt aantonen dat u gezond genoeg bent om te rijden. Via LaborVitalis kunt u een afspraak maken bij een van onze bedrijfsartsen. Voordat u naar de bedrijfsarts kunt, moet u actie ondernemen richting het CBR. U kunt bij het CBR online de gezondheidsverklaring invullen. Heeft u de van het CBR de formulieren voor de bedrijfsarts terug ontvangen? Dan kunnen wij een afspraak voor u inplannen.

Als de afspraak is ingepland dient u het volgende mee te nemen
  • Flesje/potje urine van dezelfde ochtend
  • De van het CBR ontvangen formulier voor de bedrijfsarts
Indien voor u van toepassing graag ook het volgende meenemen naar het spreekuur
  • Medicijnen (graag doosje of recente uitdraai apotheek)
  • Bril
  • Contactlenzen moet in en uit tijdens de keuring

Werkplekonderzoek

Een goede werkplek is van belang om prettig en gezond te werken. Een werkplekinstelling of werkplekonderzoek kan worden ingezet om gezondheidsklachten, die samenhangen met de werkplek, te voorkomen of te genezen. Door te zorgen voor een goed en veilig ingerichte werkplek en gezonde werkgewoonten, bevordert u de productiviteit en vermindert u de kans op verzuim.

LaborVitalis werkt samen met deskundigen die kunnen helpen bij problemen met en vragen over de werkplekinstelling.

Terug naar diensten

Bekijk wat LaborVitalis nog meer voor u kan betekenen!

Naar Diensten
Login Verzuimzignaal