inlog VerzuimSignaal

Verzuim Abonnementen

Onze verzuim Abonnementen.

Verzuim Abonnementen

Bij verzuim door ziekte of een andere oorzaak nemen wij een groot deel van de verzuimbegeleiding op ons. Wij ondersteunen en adviseren u en uw werknemers bij ziekteverzuim. Door het afsluiten van een abonnement bij LaborVitalis, voldoet u aan uw wettelijke verplichting en kunt u zelf beslissen welk verzuimabonnement het beste bij u past.

%
van onze klanten koos voor het Uitgebreid abonnement.

Basis.

Abonnement

Met het Basis abonnement heeft u, via ons verzuimprogramma, de wettelijke termijnen van de Wet Verbetering Poortwachter online inzichtelijk.

Uitgebreid.

Abonnement

Met het Uitgebreid abonnement heeft u de belangrijkste diensten die volgen uit de Wet Verbetering Poortwachter gedekt. Hierbij moet u denken aan de verrichtingen van de bedrijfsarts

Kies uw abonnement

Onze abonnementen voldoen aan het basiscontract uit de nieuwe Arbowet. Samen voeren wij de regie over het verzuim- en arbobeleid binnen uw organisatie. 

Heeft uw organisatie een laag ziekteverzuim? Kies dan voor het Basisabonnement. Ontstaat er toch een langdurig verzuimdossier? Dan treden onze gecertificeerde casemanagers op als procesbegeleider en zorgen dat de wettelijke termijnen conform de Wet verbetering Poortwachter (WvP) zijn bewaakt. 

Controle over de kosten bij langdurig verzuim? Kies dan voor het uitgebreide abonnement. Naast de begeleiding van onze gecertificeerde casemanagers, worden ook de verrichtingen van de bedrijfsarts vergoed.

BASIS*

64

Gebruik van Verzuimsignaal

Online verzuimoverzichten

Inzet gecertificeerde casemanager

Attenderen werkgever op activiteiten inzake Wet verbetering Poortwachter

Signaleren 42e weeks melding

Signaleren vangnetregeling en regres

De verrichtingen van de bedrijfsarts en kerndeskundigen worden apart gefactureerd.  Prijzen gelden voor 2020 en zijn per werknemer, per jaar excl BTW.

Vraag offerte aan
UITGEBREID*

130

Gebruik van Verzuimsignaal

Online verzuimoverzichten

Inzet gecertificeerde casemanager

Attenderen werkgever op activiteiten inzake Wet verbetering Poortwachter

Signaleren 42e weeks melding

Signaleren vangnetregeling en regres

Inzet bedrijfsarts conform Wet verbetering Poortwachter

Melding beroepsziekten

De verrichtingen van kerndeskundigen worden apart gefactureerd. Prijzen gelden voor 2020 en zijn per werknemer, per jaar excl BTW.

Vraag offerte aan

De overige kosten in kaart

Neem een kijk voor de vergelijking tussen het uitgebreide abonnement en het basis abonnement. En bekijk welke oplossing het beste bij u past.

Bekijk onze prijslijst

Vragen over het personeel worden altijd vanuit verschillende kanten belicht. Hierdoor wordt er een advies gegeven waar je als ondernemer echt wat mee kunt.

Bert Baanders

Deskundige

Login Verzuimzignaal