Hyber-Technologies V.O.F., spectrum medisch centrum, huisarts meppel, casemanager, arbo, arbodienst"> Hyber-Technologies V.O.F.">

LaborVitalis

Wat doen wij?

thermometer groen verzuimbegeleiding

Verzuim

Door de veranderende wet- en regelgeving in de afgelopen jaren en de financiële gevolgen hiervan voor de werkgever is deskundige begeleiding van de arbeidsongeschiktheid van groot belang. Daarom maken wij alleen gebruik van geregistreerde casemanagers. Zij zijn in staat om u te voorzien van de juiste praktische adviezen om het verzuim binnen uw organisatie te verlagen. U zult merken dat de financiële gevolgen hierdoor voor u en uw werknemer inzichtelijk maar ook beperkt worden.

thermometer groen verzuimbegeleiding

Re-integratie

Soms kan het voorkomen dat een werknemer zijn huidige taken niet meer kan uitvoeren en zal hij of zij moeten re-integreren in een andere functie binnen uw eigen organisatie of een externe organisatie. LaborVitalis beschikt over de juiste mensen om de juiste stappen te zetten.

koffie
thermometer groen verzuimbegeleiding

Preventie

Door de gezondheid en vitaliteit van uw werknemers te ondersteunen stimuleert u dat ze op lange termijn hun positieve bijdrage blijven leveren. Bewust werken aan vitaliteit en leefstijl vergt inspanning en discipline, zowel individueel als op organisatie niveau. Ook verandert de vormgeving als gevolg van levensfasen en door externe omstandigheden.
LaborVitalis kan verschillende trainingen, workshops en programma’s aanbieden om preventief de inzetbaarheid te verbeteren binnen uw organisatie.

thermometer groen verzuimbegeleiding

Veiligheid

Een veilige werkomgeving maar ook veilig gedrag en een veilige cultuur op het werk zijn van groot belang om het arbeidsverzuim te verminderen. LaborVitalis biedt ondersteuning op het gebied van veiligheid binnen uw organisatie.

koffie
    linkedin twitter

LaborVitalis
Schoolstraat 4, 7941 CA Meppel
Tel: 085-2103440

Website: Hyber-Technologies V.O.F.